10th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine

  1. – 24. lipnja 2017., Dubrovnik

U razdoblju od 19. do 24. lipnja 2017. godine u Dubrovniku je održana 10. ISABS konferencija iz forenzične i antropološke genetike i Predavanja Klinike Mayo iz individualizirane medicine (10th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine). Na konferenciji je sudjelovalo više od 500 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta. Uz Međunarodno udruženje primijenjenih biologijskih znanosti (ISABS), jedan od suorganizatora konferencije bio je Institut za antropologiju te su u organizaciji sudjelovali L. Bočkor, M. Čoklo, I. Dolanc, D. Marjanović, S. Missoni, P. Rudan i J. Šarac.

Program 10th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine

9th ISABS Conference on Forensic, Anthropologic and Medical Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine

  1. – 26. lipnja 2015., Bol na Braču

U razdoblju od 22. do 26. lipnja 2015. godine u Bolu na Braču održana je 9. ISABS konferencija iz forenzične i antropološke genetike i Predavanja Klinike Mayo iz individualizirane medicine (9th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine). Na Konferenciji je sudjelovalo 425 sudionika iz 35 zemalja svijeta. Uz Međunarodno udruženje primijenjenih biologijskih znanosti (ISABS), jedan od suorganizatora Konferencije bio je Institut za antropologiju te su u organizaciji sudjelovali D. Marjanović, S. Missoni, P. Rudan, J. Šarac i T. Šarić.

Brošura 9th ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine

8th ISABS Conference on Forensic, Anthropologic and Medical Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine

  1. – 28. lipnja 2013., Split

U razdoblju od 24. do 28. lipnja 2013. godine u Splitu je održana 8. ISABS konferencija iz forenzične, antropološke i medicinske genetike i Predavanja Klinike Mayo iz translacijske medicine (8th ISABS Conference on Forensic, Anthropologic and Medical Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine). Na Konferenciji je sudjelovalo 550 sudionika iz 45 zemalja svijeta. Uz Međunarodno udruženje primijenjenih biologijskih znanosti (ISABS), jedan od suorganizatora Konferencije bio je Institut za antropologiju, a u organizaciji su sudjelovali S. Missoni i P. Rudan.

Brošura 8th ISABS Conference on Forensic, Anthropologic and Medical Genetics and Mayo Clinic Lectures in Translational Medicine