Institut za antropologiju sudjeluje u provedbi poslijediplomskog specijalističkog programa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Upravljanje organizacijama i projektima u kulturi.

Poslijediplomski specijalistički studij Upravljanje organizacijama i projektima u kulturi upisuje novu generaciju studenata u akademsku godinu 2022/2023. Cilj ovog studijskog programa je omogućiti vodstvu organizacija u kulturi da primjenom ekonomskih i specifičnih stručnih znanja kreiraju moderne sustave koji će zadovoljiti potrebe svih dionika, kao i svim voditeljima projekata i/ili timova da učinkovito upravljaju i realiziraju postavljene ciljeve. Osim toga, omogućiti će se stjecanje znanja za razvoj poduzetništva utemeljenog na gospodarskom korištenju kulturne baštine.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na poslijediplomske specijalističke studije koji je otvoren do 15. studenoga 2022. godine. Više informacija o natječaju i studijskim programima dostupno je putem sljedeće poveznice: poslijediplomski specijalistički studiji, a za sve upite se možete javiti voditeljici ili tajniku studijskog programa čiji su kontakti dostupni brošuri: UPRAVLJANJE ORGANIZACIJAMA I PROJEKTIMA U KULTURI