15. kongres Međunarodnog društva za proučavanje ljudskog rasta i kliničku auksologiju pod nazivom Growth and health – a life course prespective održat će se od 27. – 31. svibnja 2020. u Amadria Parku u Šibeniku u organizaciji ISGA-e i Instituta za antropologiju pod predsjedništvom doc. dr. sc. Saše Missonija. Kongres će imati više od 15 sekcija koje obuhvaćaju trenutna istraživanja ljudskog rasta i razvoja od začeća do zrelosti.

Na skupu će predavanja održati vrhunski stručnjaci u svojim područjima, između ostalih Noël Cameron, Lawrence M. Schell, Janine Felix, Horacio Lejarraga, Moshe Phillip, Michelle Lampl, Ellen W. Demerath, Timothy Cole, Mathieu Roelants, Emily Petherick i Babette S. Zemel.

Kongres će biti izvrsna prilika neonatolozima, pedijatrima, liječnicima obiteljske medicine, primaljama, medicinskim sestrama, edukatorima, antropolozima, biolozima i ostalima koji se bave svim aspektima problematike rasta i razvoja da dobiju pregled statusa istraživanja i da se upoznaju s novim smjerovima u prisutnosti vodećih svjetskih stručnjaka iz područja ranog rasta i razvoja, a sve to u Hrvatskoj.

Mrežna stranica ISGA kongresa